De Osteopaat

Mijn naam is Anne-Sophie Oldenziel. Ik ben sinds december 2014 werkzaam als Osteopaat in mijn praktijk aan de Steenhouwersstraat 3 in Harlingen. In augustus 2014 ben ik afgestudeerd aan het College Sutherland in Amsterdam als Osteopaat.

Voordat ik osteopaat werd was ik vanaf 1998 werkzaam als fysiotherapeut, zowel in de eerste lijn als in verpleeg- en verzorgingshuizen. Waarvan de laatste 12 jaar in Harlingen, zowel in de Batting als in de Spiker. Eerst werkzaam voor Fysio Harlingen, later voor zorggroep Noorderbreedte.

D.O.-M.R.O.

D.O.-M.R.O. staat voor: Diploma Osteopaat- Member (=lid) van het Register van Osteopaten. Dat betekend dat ik een professionele osteopaat ben en sta ingeschreven in het Nederlands Register voor Osteopaten (het NRO). Hiermee voldoe ik aan alle eisen van het Register en de Zorgverzekeraars en kunnen clienten hun behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen van hun verzekeraar.

Nascholing

Ook verplicht ik mijzelf hiermee om mijzelf steeds bij- en na te scholen, zodat ik mijn vaardigheden blijf trainen en op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen binnen de medische wereld en de osteopathie. Ik heb diverse nascholingen en cursussen gevolgd. O.a. osteopathie bij : bedplas-problematiek, Prikkelbare darm Syndroom, PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom), kaakorthodontie, embryologie, perifere zenuwen en migraine